El MoraBanc Andorra renova el joc exterior apostant per l’experiència

El club presenta Starks, Okoye i el reforç temporer Goudelock que completa la plantilla a causa de la baixa de llarga durada de Czerapowicz i la de Jerrick Harding

Comentaris

Goudelock, Starks i Okoye amb la samarreta del MoraBanc Andorra aquest dimecres.
Goudelock, Starks i Okoye amb la samarreta del MoraBanc Andorra aquest dimecres. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha presentat aquest dimecres Stan Okoye, Markel Starks i Andrew Goudelock, tres jugadors que renoven el joc exterior aportant experiència. Aquest darrer completa la plantilla a causa de la baixa de llarga durada de Czerapowicz i la de Jerrick Harding. Goudelock no continuarà quan acabi el seu contracte ja que només hi pot haver-hi dos nord-americans a la plantilla i seran Starks i Harding.

Els tres jugadors s'han mostrat il·lusionats per formar part de la plantilla en la temporada del retorn a la Lliga ACB-Endesa. Tenen experiència a Europa com ha destacat el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. "Aquests jugadors són tres peces fonamentals dins de l'estructura del club i esperem que la seva ambició ens portarà molt amunt en aquest retorn a l'ACB", ha subratllat

Markel Starks arriba per assumir el lideratge de l'equip tot i que ha reconegut que “el paper de líder te’l vas guanyant poc a poc”. Solana ha comentat que feia temps que Starks volia jugar a Espanya. En relació a Stan Okoye, que ha militat al Casademont Saragossa, ha indicat que "és un jugador de referència i volíem que ens vingués a ajudar a consolidar-nos a la lliga". El director general creu que Goudelock "té molta experiència a Europa, iesperem que ens pugui ajudar en aquests primers partits".

Els jugadors han coincidit a l'hora d'assenyalar que la seva arribada al MoraBanc "és una gran oportunitat" mentre que Solana no tanca la porta a un quart fitxatge encara que "tot dependrà dels tres dies de convivència que farem al Pas de la Casa i dels dos primers amistosos de pretemporada". Confia més en la plantilla que en les individualitats i l'equip prepararà la temporada sense Felipe Dos Anjos que jugarà el Mundial amb la selecció del Brasil.

La propera presentació serà la de l’hongarès Ádám Somogyi, una aposta de futur per a la direcció de joc del MoraBanc.

Comentaris

Trending