El MoraBanc Andorra lluirà samarreta 'vintage' contra el Reial Madrid

El club també estrena imatge corporativa coincidint amb la celebració dels 50 anys

Presentació de la nova imatge corporativa i la samarreta commemorativa
Presentació de la nova imatge corporativa i la samarreta commemorativa Cristian Cortés

El Morabanc Andorra està de celebració. Aquest divendres complirà 50 anys com a club esportiu i la direcció vol celebrar-ho amb un seguit d'accions que culminaran amb una cerimònia l'any vinent, on faran públic el 5 ideal de tota la història del club. Nova Imatge corporativa, recorregut per xarxes socials amb fotografies i testimonis i un llibre commemoratiu abans de Nadal són les principals iniciatives que duran a terme, a més de la samarreta "vintage" que lluiran contra el Reial Madrid a la fase final d'ACB.

"Pocs havien de pensar que avui portaríem 10 temporades a l'ACB i tres anys seguits competint a Europa", destaca el president del Morabanc, Gorka Aixàs. "Avui em toca reconèixer la feina dels meus predecessors, han sigut presidents excepcionals. Menció especial al Joan Alay, que ja no està entre nosaltres, perquè representava tot els valors del Bàsquet club Andorra". Uns valors que van quedar plasmats a la primera pàgina de l'estatut fundacional redactat el 12 de juny de 1970: "L'objecte primordial del club, és fomentar l'esport en general i especialment el bàsquet."

"50 anys junts" serà l'eslògan de la nova imatge corporativa

En un principi, la cerimònia no estava prevista com acte de cloenda, però l'esclat de la crisi sanitària va dinamitar la possibilitat de celebrar-la aquest any. El cap de comunicació, Gabriel Fernández, també ha volgut remarcar que volen implicar la gent però ara mateix no saben si podran. Quant a les mesures més detallades, són les següents:

Nova imatge corporativa amb l'eslògan “50 anys junts”, una samarreta commemorativa sense patrocinadors i l'escut fundacional pel partit contra el Reial Madrid, un recorregut a les xarxes socials durant tot l'any, amb fotografies, testimonis i entrevistes, un llibre abans de les festes de Nadal, on es reculli un seguit d'imatges amb tota la informació del club i un acte de cloenda el 12 de juny de l'any vinent amb les grans personalitats que formen i van formar part de l'equip i el cos tècnic, on faran públic el 5 ideal dels 50 anys d’història.

Respecte a la fase final de la lliga ACB, el president ha declarat que és molt difícil fer pronòstics, reconeixent que és evident que arriben minvats però no saben com estan els altres equips. "Crec que serem capaços de donar-ho tot, com fem sempre", ha afegit. 

El president del Morabanc Andorra, Gorka Aixàs amb la nova imatge corporativa i la samarreta commemorativa
 Aixàs amb la nova imatge corporativa i la samarreta commemorativa Cristian Cortés

 

Comentaris

Trending