Marc Rebés renova el seu contracte amb el Vall Banc Santa Coloma

El jugador andorrà, un dels fixos a les alineacions de l’equip, sumarà la seva novena temporada al club

Una imatge de la renovació de Marc Rebés
Una imatge de la renovació de Marc Rebés Vall Banc Santa Coloma

Un cop finalitzada la participació a l’Europa League, el Vallbanc Santa Coloma ha començat a treballar per enllestir la plantilla de la temporada 2020-21. El primer a passar per les oficines de l’Avinguda Meritxell ha estat el capità, Marc Rebés, el qual ha tancat aquest migdia la seva renovació pel club colomenc. D’aquesta manera sumarà la seva novena temporada al club.

El jugador va arribar l’FC Santa Coloma amb 17 anys i amb el pas dels temps s’ha convertit en un dels fixos dels diferents entrenadors que ha tingut la primera plantilla del club, ocupant posicions tant en el mig del camp com a l’eix de la defensa i esdevenint un referent futbolístic al Principat.

Rebés ha declarat que “estic content de seguir vinculat al Santa Coloma, perquè no estaré enlloc millor que a casa, he viscut una època molt bona amb l’equip i ara cal demostrar que hi ha un sentiment pur pels colors, quan les coses no han sortit com hem volgut”, i ha afegit que “es presenta una temporada molt interessant, ja que hi ha equips que s’han reforçat molt bé, cosa que farà que les posicions altes de la lliga siguin molt cares”.

Etiquetes

Comentaris

Trending