Marc Rebés comença l’aventura francesa

El defensa fins ara de l’FC Santa Coloma fitxa per l’Stade Beaucairois 30 de la National 3, categoria equivalent a la tercera divisió espanyola, un cinquè nivell professional

Marc Rebés (dreta) amb la seva nova samarreta.
Marc Rebés (dreta) amb la seva nova samarreta. STADE Beaucairois

Tenia ganes de canviar d’aires. Volia Marc Rebés sortir de la zona de confort. De provar-se lluny d’Andorra i iniciar una nova aventura. Ho farà a l’Stade Beaucairois 30, un equip que juga al grup d’Occitània de la National 3, el que seria un cinquè nivell dins del professionalisme futbolístic, l’equivalent a la històrica tercera divisió espanyola però amb un component molt més físic. També, és clar, més exigent que la lliga andorrana. 

Rebés era fins ara un dels referents de l’FC Santa Coloma. Ara, però, ja està centrat en la nova feina a Beaucaire, una població propera a Avinyó o Nimes amb uns 18.000 habitants. Des de la seva nova ‘casa’, en plena pretemporada, Rebés explica que “el meu balanç al futbol andorrà és positiu” però que volia canviar d’aires per poder progressar. “Vaig començar a l’Engordany i després vaig fitxar pel Santa Coloma. Ara, després de nou anys, de guanyar tot el que he pogut, de passar rondes de ‘Champions’, de jugar molts patits amb la selecció i competició europea, m’ha sortit aquesta proposta” que ha acceptat, d’entrada, per un any.

El defensa andorrà, que remarca que la competició en la qual jugarà “equival a una tercera divisió, semblant als equips de la lliga andorrana. Aquí diuen que és la cinquena divisió”, afirma que “he decidit buscar una nova experiència ja que penso que una carrera de futbolista si no agafes una experiència sortint de la teva zona de confort no pots acabar d’evolucionar. Per això he volgut provar-ho, veure com és aquesta experiència, gaudir-la al màxim i aprendre del futbol d’un altre lloc”. Per ara, els ànims no li falten pas.

Etiquetes

Comentaris

Trending