Mantovani, sense perdó

El comitè ha desestimat el recurs de l’FC Andorra i, per tant, el central ha estat sancionat amb un partit, el que l’equip ha de disputar a Lleida amb la tercera plaça en joc

Un instant d'un partit anterior de l'FC Andorra.
Un instant d'un partit anterior de l'FC Andorra. UE CORNELLA

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola ha desestimat el recurs de l’FC Andorra per la vermella directa que va veure Martín Mantovani durant el duel del passat dissabte contra el CE L’Hospitalet. Per tant, el central no podrà jugar el decisiu partit dels tricolors a Lleida. Al Camp d’Esports, cal recordar, està en joc quedar entre els tres primers del subgrup 3A de Segona B.

El club entenia, un cop visionades les imatges de la jugada polèmica del penal que va suposar l’expulsió de Mantovani, que hi havia fonament per presentar un recurs. De fet, alguns jugadors tricolors van assegurar després del partit que l’àrbitre els havia reconegut que s’havia equivocat en assenyalar la pena màxima. L’escrit es va fer arribar, doncs, al comitè de competició.

Mantovani abandonar el camp el passat dissabte després de veure la vermella.

Relacionat

Recurs de l’FC Andorra perquè Mantovani pugui jugar a Lleida

I l’òrgan ha dit no. La resolució no dona la raó al club sinó que confirma la sanció. Mantovani haurà de complir, doncs, un partit de suspensió. Justament el del pròxim diumenge a Lleida. En aquest encontre, l’equip d’Eder Sarabia necessita un punt per assegurar la tercera plaça que dona accés la temporada vinent a la Primera RFEF i la possibilitat de lluitar en la segona fase per disputar la promoció d’ascens a Segona A.

Comentaris

Trending