Recurs de l’FC Andorra perquè Mantovani pugui jugar a Lleida

Els tricolors han presentat al•legacions a la vermella vista pel central per l’inexistent penal davant L’Hospitalet i confien que competició se la retiri perquè pugui estar disponible al Camp d’Esports

Mantovani abandonar el camp el passat dissabte després de veure la vermella.
Mantovani abandonar el camp el passat dissabte després de veure la vermella. FC Andorra

Podria Mantovani jugar el decisiu partit de l’FC Andorra al Camp d’Esports de Lleida? Almenys això és el que vol el club tricolor. L’entitat ha presentat un recurs davant del comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per intentar que al central se li retiri la vermella directa vista en el partit de dissabte contra el CE L’Hospitalet. Amb l’escrit s’han presentat també les imatges televisives que deixen força clar que en cap moment va haver falta sobre el davanter riberenc.

A l’Andorra encara cueja l’enuig per l’arbitratge de Monter Solans en el partit del dissabte davant L’Hospitalet. Es té clar que l’inexistent penal -així ho evidencien les imatges televisives- xiulat en contra i que, a més, va comportar l’expulsió de Mantovani, va ser decisiu per evitar que l’equip tricolor sumés la victòria que necessitava per assegurar una plaça entre els tres primers del subgrup 3A de Segona B.  El club té clar que la vermella va ser un càstig encara més dur i es vol evitar que vagi a més.

Normativa a la mà, al central se l’hauria d’imposar un partit de suspensió. És a dir, no podria jugar el decisiu duel a Lleida, on fa falta un punt per garantir quedar entre els tres primers. Per això, s’ha presentat un recurs contra l’expulsió. Es vol que el comitè de competició retiri la targeta.

El recurs s’ha acompanyat de les imatges de l’acció. En ella es pot veure de forma clara com ni Mantovani ni Pastor toquen el jugador riberenc, que es deixa caure un cop entra a l’àrea. Fonts consultades remarquen que seria una jugada que a Primera o Segona A hagués estat corregida pel VAR. I el que es vol és que, com a mínim, competició les visioni i li retiri la vermella a Mantovani. Això permetria al defensa estar disponible per a Eder Sarabia al Camp d’Esports.

La decisió del comitè es podria conèixer aquest dimecres. En cas de ser negativa, encara hi hauria l’opció de presentar un segon recurs a apel·lació.

Comentaris

Trending