Maeva Estevez avança positivament en la recuperació de la lesió al genoll

La surfista de neu confia a poder tornar a fer proves sobre una taula a mitjans de mes, després dels bons resultats d’una estada de tres setmanes a Capbreton

Comentaris

Estevez treballant a Capbreton.
Estevez treballant a Capbreton. FAE

La participació olímpica de Maeva Estevez a Pequín no va ser afortunada. La caiguda patida en la prova de surf de neu no només la va deixar fora de competició sinó que també li va provocar una lesió al genoll que, posteriorment, es va complicar i va obligar a posar fi a la temporada abans d’hora. Ara, l’esquiadora de la Federació Andorrana (FAE) treballa per tornar a les pistes. De moment, la progressió és bona i, aquest mes, podria tornar a posar-se de nou sobre una taula.

Les darreres tres setmanes, Estevez ha estat a la localitat francesa de Capbreton, participant en un programa de recuperació. Aquesta va pel bon camí i es confia que a mitjans de mes pugui fer un primer test de surf. L’estada tenia, justament, l’objectiu de mirar d’assolir un retorn progressiu a la neu.

“M’ha anat molt bé entrenar aquí”, ha explicat la surfista. Així, ha indicat que “hem treballat molt bé a nivell de genoll, quàdriceps, isquiotibials i als tests finals s’ha vist que he tingut una millora considerable respecte al dia que vaig entrar”. Per això, es confia a poder fer un pas més en aquest procés de rehabilitació. “Estic molt contenta de tornar aviat a la neu”. Ho faria a l’indoor de Madrid, el pròxim 14 de setembre.

Justament, a la capital d’Espanya és on es troba Mario da Cruz, també preparant la temporada. Ho fa amb l’estructura del grup  de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern, en una estada de tres dies. D’aquesta forma, continua agafant ritme de cara a la nova campanya.

Etiquetes

Comentaris

Trending