Leo Urban escala descalç els 135 metres de la torre del llac d'Engolasters

Tres parkouristes han estat amb ell en aquesta pujada, la segona de risc que el ‘youtuber’ realitza a Andorra

Leo Urban descendint per un dels cables de l'antena el juny de 2020.
Leo Urban descendint per un dels cables de l'antena el juny de 2020.

Leo Urban, ‘youtuber’ francès resident a Andorra, ha escalat la torre de comunicacions situada al llac d'Engolasters, de 135 metres. Ho ha fet descalç, amb l’única ajuda d’un arnès per descansar de manera puntual. En aquesta segona aventura al país, l’han acompanyat tres parkouristes.

El reconegut parkourista i youtuber francès, Leo Urban, ha aconseguit un nou repte, pujar descalç i sense arnès els 135 metres de la torre de comunicacions situada al cor d’Andorra, concretament, al llac Engolasters. Ho ha fet per un dels cables laterals de la torre, mentre que els seus acompanyants ho han fet per l’estructura.

L’escalador i els altres tres parkouristes han gravat tot el seu recorregut, com és habitual en les seves expedicions. En arribar al cim de la torre, Urban s’ha arriscat un poc més i ha fet una acrobàcia, mostrant així la seva satisfacció pel seu èxit.

El passat febrer, Leo Urban va ascendir al pic de Casamanya, també descalç en ple hivern, cosa que suposa una complicació afegida. A més, l’últim any també ha escalat la Torre Ariane de París i la Torre Glòries de Barcelona.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending