Les Jornades Tècniques de Tardor de la FAE acolliran una xerrada de Paula Fernández-Ochoa

La iniciativa també preveu dur a terme la presentació del reglament de competició i el protocol covid per a les curses d’esquí i snowboard

El logotip de la FAE
El logotip de la FAE

La Comissió Tècnica de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) organitza les Jornades Tècniques de Tardor, enguany en format telemàtic a causa de la pandèmia de la Covid-19. Les jornades van començar fa dues setmanes i s’allargaran fins al 19 de desembre. En aquest sentit, aquest dimecres es durà a terme una conferència amb Paula Fernández-Ochoa, que parlarà de la marca personal.

Les Jornades Tècniques de Tardor van començar a finals de novembre amb una “gran participació telemàtica” i amb la presentació del reglament i el protocol covid per a les curses snowboard i freestyle. Respecte a la xerrada de Paula Fernández-Ochoa, anirà dirigida tant al personal i esportistes de la FAE com als diferents membres dels clubs d’esquí del Principat.

Després d’aquesta cita les jornades continuaran el 16 de desembre amb la presentació del reglament de competició i el protocol covid d’snowboard i freestyle i, per tancar el programa, el 19 de desembre es farà el reciclatge de directors tècnics i organitzadors de curses d’snowboard i freestyle.

Etiquetes

Comentaris

Trending