Els Jocs dels Petits Estats, de moment, al 2025

Riva assegura que "no hem identificat cap motiu per poder demanar un ajornament", tot a l'espera que es decideixi la ubicació del multifuncional

Una reunió anterior del patronat de la Fundació Jocs dels Petits Estats.
Una reunió anterior del patronat de la Fundació Jocs dels Petits Estats.

L'any 2025. De moment no hi ha previst sol·licitar cap ajornament de la disputa dels Jocs dels Petits, tot i que queda pendent de confirmar on es construirà el multifuncional. Ara per ara, el que més preocupa és l'atletisme que, si es fes a l'estadi comunal Joan Samarra, es quedaria sense pistes per poder disputar la competició d'aquesta disciplina esportiva.

Els Jocs dels Petits Estats se celebraran el 2025, com està previst. Aquesta és com a mínim la voluntat del ministeri d'Esports que ha assegurat que "la candidatura d'Andorra ha estat acceptada pel 2025 i de moment, encara no hem identificat cap motiu per poder demanar un ajornament". En aquest sentit, Riva ha volgut recordar que ja es van enrederir el 2021 a causa de la pandèmia.

Aquesta és la situació actual de la competició esportiva a l'espera que es resolgui quina serà la ubicació definitiva del multifuncional i el que podria passar amb les pistes d'atletisme. Riva, però, ha puntualitzat que "l'atletisme és una disciplina que ha de gaudir d'un espai de pràctica i en cap cas es qüestiona la necessitat que hi hagi una pista al país".

Des del Comitè Olímpic Andorrà (COA) estan a l’expectativa de quina és la decisió. “A tres anys vista es poden trobar solucions”, ha assegurat el seu president, Jaume Martí. Ara només falta que Govern i el Comú d’Andorra la Vella certifiquin quin és el lloc on es construirà.

Etiquetes

Comentaris

Trending