La intensitat i el ritme del Manresa ‘destrossen’ al MoraBanc (74-92)

Els tricolors sempre han anat a remolc d’un conjunt de Pedro Martínez que a manca de poc més de cinc minuts per al final tenia trenta-cinc punts de marge

Tyson Pérez, el millor del MoraBanc, anota un bàsquet.
Tyson Pérez, el millor del MoraBanc, anota un bàsquet. BCA-MARTÍN IMATGE

El MoraBanc ha encaixat la segona derrota de la pretemporada. Una anècdota per ara. El que no és tan anecdòtic, però, és que hagi arribat a estar 35 punts per sota (54-89) del rival a cinc minuts per al final del matx. El Baxi Manresa, que també disputava el seu segon matx de preparació en vista a l’inici de la Lliga Endesa, s’ha mostrat molt més intens, més veloç, amb tres o quatre marxes més que els homes d’Ibon Navarro.

I és que el MoraBanc ha anat per darrere sempre. Sempre. El primer quart ha estat l’indicador del que vindria després. Errors fins i tot no forçats quan els tricolors miraven a cistella i múltiples pèrdues de pilota que l’exAndorra Dani Pérez i els altres companys aprofitaven per córrer. L’1-13 d’inici ha pesat com una llosa. Però més pesant ha estat la diferència de ritme i encert entre els uns i els altres. Només Tyson Pérez, que no ha sortit en el cinc inicial, ha tingut un nivell constant i molt més encertat que la resta de companys.

2020 08 30 III Trofeu E E (Martin Imatge) 1787
Bandja Sy intenta taponar una acció de Yankuba Sima.

Però és que ni quan s’ha acostat a cinc punts al primer quart o a deu al segon, els d’Ibon Navarro han donat la sensació de tenir el dia. De fet, tot just s’inicia la temporada. Però no ha estat ni molt menys la imatge que es va oferir contra el Barça a Encamp tot i la derrota. Cert que el Manresa, pel que sia, ha iniciat molt bé la pretemporada. I ja contra l’UCAM Múrcia en el primer amistós es va mostrar molt ben travat, amb molta revolució i ordre.

I això ha estat justament el que s’ha vist aquest diumenge damunt el parquet del pavelló del Prat Gran. De fet, hi ha hagut moments en què Mason, Rafa Martínez i companyia semblaven veritables piconadores. Amb molta més fam, si es pot dir així a aquestes altures de la pretemporada, no ja de la temporada, que els manresans. I pas a pas, bàsquet a bàsquet, amb parcials oberts i amplis, el Baxi s’ha arribat a situar, s’ha dit ja, amb 35 punts de marge (54-89). Llavors els manresans han deixat de pitjar l’accelerador i s’han dedicat a deixar passar el temps davant d’un MoraBanc que, llavors sí, ha pogut reduir les distàncies amb comoditat.

2020 08 30 III Trofeu E E (Martin Imatge) 2453
El pavelló del Prat Gran d'Escaldes ha acollit la tercera edició del Trofeu Escaldes-Engordany.


MORABANC ANDORRA (74): Garcia 2, Senglin 8, Palsson 4, Sy 8, Dime 2-cinc inicial-, Paulí 6, Tunde 4, Pérez 18, Jelinek 5, Hannah 8, Llovet 6 i Colom 3. 15 de 23 tirs lliures; 16 de 36 llançaments de dos; 9 de 30 triples; 39 rebots (23+16); 26 faltes comeses, un eliminat: Tunde.

BAXI MANRESA (92): Pérez 8, Mason 16, Joessar 4, Sima 10, Heinrichs 9 -cinc inicial-, Vaulet 4, Eatherton 6, Peñarroya 2, Báez 1, Jou 13, Martínez 14, Sajus 5 i Mutic. 18 de 26 tirs lliures; 19 de 33 tirs de dos; 12 de 25 triples; 35 rebots (25+8); 22 faltes comeses, sense eliminats

Àrbitres: Perea, Aliaga i Alcaraz.

Parcials: 16-26; 33-49; 49-76; 74-92

Pavelló del Prat Gran. Trofeu d’Escaldes-Engordany.



 

Etiquetes

Comentaris

Trending