L’Industrias Santa Coloma prepara la temporada a Encamp

La primera plantilla de l’equip català, un dels clàssics de la Lliga de futbol sala realitza una estada a la parròquia buscant “allunyar-se” de la Covid-19

Jugadors i membres del cos tècnic de l'Industrias Santa Coloma a la pista del Complex.
Jugadors i membres del cos tècnic de l'Industrias Santa Coloma a la pista del Complex. Industrias Garcia

L’Industrias Santa Coloma, un dels equips de la Lliga Nacional de futbol sala està realitzant aquesta setmana l’estada de pretemporada a Encamp. Els jugadors que entrena Javi Rodríguez estaran al Principat fins al proper divendres, de cara a preparar la represa de la competició a la màxima categoria espanyola.

A Andorra han pujat fins a disset jugadors, catorze de la primera plantilla i tres del filial. El tècnic colomenc ha volgut destacar que l’estada a Encamp “és un canvi d’aires que ens allunya una mica de la pandèmia”. Així, Rodríguez ha destacat que “estem a un país amb molt baixa incidència de la Covid-19 que ens permetrà fer més coses”. També ha apuntat que “el canvi de clima i la temperatura també ens va molt bé”.

Al llarg d’aquests dies, la plantilla colomenca està realitzant sessions triples de treball per “aprofitar al màxim el temps”. Els jugadors estan utilitzant les instal·lacions del Complex Esportiu d’Encamp com ara el gimnàs o la pista poliesportiva. Des del club català s’ha posat en relleu “les bones condicions” que s’han trobat a la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending