Homenatge a Dòria i Vilarrubla a la Seu

El club de les dues palistes olímpiques els dóna la benvinguda al Parc del Segre

Vilarrubla i Dòria en rebre el tribut al Parc del Segre.
Vilarrubla i Dòria en rebre el tribut al Parc del Segre. CLUB CADÍ CANOE KAYAK

El Club Cadí Canoe Kayak ha tributat un sentit reconeixement a les dues palistes de l’entitat que han participat als Jocs Olímpics de Tòquio. El Parc del Segre, escenari dels seus entrenaments, ha estat també el lloc triat per rendir homenatge a Mònica Dòria i Núria Vilarrubla. Totes dues es van mostrar molt emocionades amb les felicitacions rebudes per part dels seus companys de club i dirigents del mateix.

Defensant una, Mònica Dòria, els colors del Principat d’Andorra i, l’altra, Núria Vilarrubla, la bandera espanyola, les dues cosines han estat a Tòquio. La primera no va poder passar de la semifinal en cap de les dues competicions en què va participar, mentre que Vilarrubla es va colar en la seva prova a la final i va aconseguir un diploma olímpic. Per a Dòria, però, molt probablement hi haurà una segona oportunitat el 2024.

Les dues palistes van ser transportades a espatlles a dalt d’una piragua i, justament, un túnel fet amb les embarcacions amb les quals competeixen va servir també per donar-los la benvinguda després de la seva estada a la capital nipona. Rams de flors i altres detalls van ser testimoni d’una jornada de reconeixement celebrada aquest diumenge a la Seu d’Urgell.

reportatge gràfic: Club Cadí Canoe Kayak

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending