Una gran segona part permet l’FC Andorra derrotar l’Espanyol B (1-4)

Els d’Eder Sarabia remunten un primer gol periquito i tot i desaprofitar un penal s’imposen amb claredat

Zourdine mira de regatejar un rival.
Zourdine mira de regatejar un rival. MARC CERCÓS

Una molt bona segona part ha permès l’FC Andorra guanyar el seu tercer amistós. Ho ha fet a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la seu de la pedrera de l’Espanyol, davant el filial periquito, ple de joves promeses i que competirà en una categoria per sota dels d’Eder Sarabia. Els andorrans han hagut de remuntar un gol en contra i tot i desaprofitar un penal han acabat vencent amb claredat.

El matx ha començat molt obert, amb els dos equips mirant de tenir la pilota i poder imposar el seu joc. Malgrat que la iniciativa normalment corresponia a l’Andorra, han estat els blanc-i-blaus els qui s’han avançat en el marcador al minut 28 de partit gràcies a un gol de Dacosta. Després d’una bona jugada del conjunt periquito i un bon últim regat del golejador local dins l'àrea, els de Luis Blanco aconseguien posar-se per davant. Els tricolors han intensificat encara més el seu domini, però sense aconseguir encertar de cara a gol. Carles Martínez ha tingut més d’una ocasió. Fins i tot el porter local Fortuño ha aconseguit aturar un penal.

WhatsApp Image 2021 08 07 at 22.44.35
Els jugadors de l'FC Andorra celebren un dels gols.

Només començar la segona part, l'Espanyol veia com l'àrbitre anul·lava per fora de joc el que hagués estat el 2 a 0. Del que hauria pogut ser una còmoda renda local s’ha passat a l’empat. Al minut 52, l’FC Andorra ha marcat després que un xut de Marc Fernández hagi estat desviat per un defensa local. L’Espanyol s’hauria pogut tornar a avançar, però el local Rubén no ha sabut definir i a partir d’aquí s’ha imposat la superioritat andorrana.

Sarabia ha canviat tots els jugadors de camp i la renovada força física ha permès l’FC Andorra anar anotant amb episodis de bon joc. Enri, amb quatre minuts de diferència, ha marcat dos gols que ja han donat una renda suficient als andorrans per encarar la recta final del matx amb totes les garanties. I encara que l’Espanyol ho ha intentat i ha gaudit d’alguna bona ocasió per escurçar les diferències, just en les escorrialles de l’enfrontament Martí Riverola ha fet el definitiu 1-4.

ESPANYOL B: Fortuño, Rubén Sánchez, Merchán, Gorjón, Mangada, Villahermosa, Antoniu Roca, Roger Martínez, Svensson, Julen Álvarez, Dacosta. També han jugat: Adrián Miranda, Salguero, Baquero, Lancho, Joao Carvalho, Luca Warrick, Erik, Miguel Carvalho.

FC ANDORRA: Josele, Altimira, Pedraza, Carlos, Fernández, Molina, Zourdine, Diego, Martí Vila, Bover, Iván Gil. També han jugat: Ratti, Riera, Adri, Aguado, Hèctor, Riverola, Enri, Nieto, Vergés, Guti, Pastor.

Gols: 1-0, min. 20: Dacosta; 1-1, min. 52: Marc Fernández; 1-2, min. 64: Enri; 1-3, min. 70: Enri; 1-4, min. 89: Riverola

Àrbitre: Salvador Morros Monge