Felipe Dos Anjos estarà tres setmanes de baixa per un esquinç al turmell esquerre

El pivot del MoraBanc Andorra es va lesionar la setmana passada durant un entrenament i, com a mínim, es perdrà els partits contra el Granada, Gran Canària i Manresa

Comentaris

Dos Anjos mira de fer-se espai sota el cèrcol rival.
Dos Anjos mira de fer-se espai sota el cèrcol rival. ACB Photo

Felipe Dos Anjos estarà tres setmanes fora de les pistes per culpa d’un esquinç al turmell esquerre. La lesió se la va fer la setmana passada durant un entrenament, tot i que des del MoraBanc Andorra es manifesta que “l’evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat en els pròxims partits”.

El pivot del MoraBanc Andorra va patir un esquinç al turmell esquerre durant un entrenament la setmana passada. De fet, ja no va jugar el passat diumenge en la derrota a la pista de l’UCAM Múrcia. El temps estimat de baixa és de tres setmanes, tot i que des del club manifesten que “l’evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat en els pròxims partits”.

Dos Anjos es perdrà, com a mínim els duels contra el Coviran Granada, el Dreamland Gran Canària i el Baxi Manresa. Els de Natxo Lezkano es troben dues victòries per sobre del descens i manquen set jornades per al final de la fase regular de l’ACB.

Comentaris (1)

Trending