La Federació Motociclista organitza una prova de resistència amb Pit Bikes al circuit del Pas

La competició es farà en dues rondes, diumenge 12 de juliol i dissabte 5 de setembre, i l’entitat rebaixa a 50 euros el preu de la llicència federativa, obligatòria per participar-hi

El circuit del Pas acollirà la competició de Pit Bikes.
El circuit del Pas acollirà la competició de Pit Bikes. FAM

El circuit del Pas de la Casa acollirà el diumenge 12 de juliol i el dissabte 5 de setembre, si el temps ho permet un campionat de resistència amb Pit Bikes organitzat per la Federació Motociclista d’Andora (FMA). L’entitat ha obert les inscripcions per a la competició, que costarà de dues proves en tres categories diferents. El torneig es farà si hi ha un mínim de 10 equips inscrits.

La prova es farà en dues jornades. La primera, diumenge 12 de juliol; la segona, el 5 de setembre. Es tracta d’una competició de resistència per a equips d’entre dos i quatre pilots. Hi haurà tres categories: 90, 140 i 160 centímetres cúbics.

Per participar, cal tenir la llicència federativa. Aquesta té normalment un cost de 100 euros anuals però, de forma excepcional, l’entitat l’oferirà a un preu de 50, sense distinció de si són adults o infants.

Comentaris

Trending