La Lliga de futbol arrenca aquest diumenge després d'un cribratge massiu

Es farà un minut de silenci a tots els partits en memòria de Diego Armando Maradona, mort aquesta setmana.

Jugadors de l'FC Santa Coloma en un entrenament.
Jugadors de l'FC Santa Coloma en un entrenament. FC SANTA COLOMA

El cribatge d’aquest dissabte al matí portat a terme als camps de la Federació Andorrana de Futbol (FAF)l a la Borda Mateu ha donat com a resultat que les competicions de primera i segona divisió poden començar aquest diumenge com estava previst.

 

La FAF ha detectat un cas asimptomàtic en els 450 testos fets a tots els jugadors i técnics de primera i de segons divisió. Així doncs tot continua sota el calendari previst i la lliga s’inicia aquest diumenge amb un minut de silenci a tots els partits en memòria de Diego Armando Maradona, mort aquesta setmana.

Pel que fa a l'FC Santa Coloma romandran confinats en els seus respectius domicilis, dues persones del cos tècnic que anteriorment havien donat positiu i que ja estan rebent els tractaments oportuns amb el seguiment per part del serveis mèdics del club.

No podrà prendre part tampoc en el partit davant la UE Santa Coloma, un jugador per ser contacte de positiu, tot i haver donat negatiu en el cribatge d’aquest dissabte que suposarà l'inici d'una campionat que es va veure ajornat pel rebrot de la pandèmia de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending