L’FC Andorra s’endú el derbi amistós contra l’Atlètic Club Escaldes

Alti, en el minut 55, ha estat l'autor de l’únic gol del partit amb un xut fort i sec amb la cama esquerra i on Germán Valera i Moha ja han disputat els primers minuts amb la samarreta tricolor

Un instant del partit entre l'FC Andorra i l'Atlètic Club Escaldes.

Partit de rodatge per l’FC Andorra i l’Atlètic Club Escaldes. El resultta fina, 1-0 era el de menys. L’objectiu principal pels dos equips era anar automatitzat el joc dels equips i que els jugadors s’acabin d’ajustar entre ells. El resultat, l’1 a 0, el que menys comptava per avui.

Molt joc de camp i poques ocasions de gol. Una tònica de partit que ha portat al fet que els porters tinguessin poca feina, on el domini de la pilota ha estat per l'equip d'Eder Sarabia. La primera oportunitat clara no ha arribat fins passat el primer quart d'hora de joc, tot i que ha estat per partida triple: Alti, Hector i Iván Gil. Tot i el control més gran de la pilota i el joc desenvolupant-se al cap de l'Atlètic Club Escaldes, les ocasions de gol han estat escasses i el marcador no s'ha mogut. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans.

20220826 120526
Germán Valera o Moha fent exercicis d'escalfament.

Els nombrosos canvis i el major rodatge de l’FC Andorra han mantingut la tònica del partit com la primera meitat. En el 55, Alti ha anotat l’1-0 amb un xut fort i sec amb la cama esquerra. El gol, però, no ha modificat en res el guió del partit. Ha estat en aquesta segona meitat quan s’han pogut veure els dos darrers fitxatges del conjunt tricolor, Germán Valera i Moha, sobre el terreny de joc.

Al final un 1 a 0 que serveix als dos equips com a entrenament. "L'atlètic Club Escaldes, juga semblant al que ens pot jugar Las Palma i ens serveix per estar preparats", ha indicat el el golejador del partit. Els d'Eder Sarabia encara tenen un entrenament més al Principat abans de marxar cap a les Illes Canàries on dilluns disputaran la tercera jornada de la Lliga SmartBank.