Evacuat cap a l’hospital una participant a La Sportiva Andorra Trail

L’atleta ha hagut de ser traslladada en helicòpter després de lesionar-se en un camí de muntanya al tomb d’Aixirivall

Comentaris

https://youtu.be/mofScC6TGtc

El grup de rescat de muntanya ha hagut d’evacuar cap a l’hospital una de les participants en la primera de les dues etapes de què consta La Sportiva Andorra Trail, una cursa que es fa aquest cap de setmana i que es mou entre els paratges d’Escaldes i Sant Julià de Lòria. El trasllat s’ha fet en helicòpter. L’atleta s’hauria lesionat en un camí de muntanya al tomb d’Aixirivall.

Aquesta primera etapa de l’Andorra Trail tenia la sortida des de la plaça Co-Prínceps d’Escaldes-Engordany en direcció cap a Engolasters i per primera vegada es pujava en cursa fins a la Tossa de Breibal i tota la seva cresta en direcció a l’Estany blau des d’on s’havia d’anar a buscar la vall de Madriu-Perafita-Claror per anar fins al refugi de Prat Primer passant per la collada de la Maiana, refugi de Perafita, Estany de la Nou i refugi de Claror en direcció a les bordes de Manyat per dirigir-se fins al centre de Sant Julià. L’arribada està fixada a la plaça de la Germandat.

Aquestacorredor,a però, no haurà pogut completar l’etapa. Les fonts consultades no han pogut determinar l’abast de les lesions sofertes. D’entrada, el trasllat amb helicòpter era més per la localització on s’ha produït la lesió. L’avís s’ha donat poc després de les 3 de la tarda i fins les 4 aproximadament l’helicòpter no s’ha acabat dirigint amb lesionat fins a l’hospital. Allà se li han fet diverses proves i tot apunta a un cop de cansament.

Comentaris (1)

Trending