Un error només començar deixa Doria sense opció a podi a Cracòvia

La palista s’ha classificat per a la final de la prova de canoa eslàlom però s’ha saltat una porta, fet que li ha portat a ser la desena classificada de la cursa

Mònica Doria durant la seva prova a la final.
Mònica Doria durant la seva prova a la final. ECA

La història s’ha repetit per a Mònica Doria en la seva participació en la prova de canoa eslàlom dels Europeus sub-23 que s’han celebrat aquest cap de setmana a Cracòvia. Després d’una bona cursa a semifinals, en la ronda definitiva no ha tingut sort i no ha pogut accedir al podi. Un greu error només començar el descens l’ha condemnat a la desena posició. La també andorrana Laura Pellicer ha fet la dinovena millor marca en la semifinal.

Doria ha complert els pronòstics en la ronda classificatòria del matí. Ha fet la setena millor marca, amb 114,64 i tres penalitzacions. Actuació que li ha permès l’accés a la final, on aspirava a millorar i poder optar a les medalles.

A la cursa definitiva, però, ha estat de pega. Al poc de començar ja ha perdut totes les opcions en saltar-se una de les portes, fet que es penalitza amb 50 segons. Impossible ja optar al podi. Ha quedat desena de la final, amb una marca final de 167.02, ja que a banda de la porta saltada, n’ha tocat tres més.

Pel que fa a l’altra andorrana que entrava en competició, Laura Pellicer, no ha pogut entrar a la final. En el seu cas també s’ha saltat una porta, a banda de tocar-ne sis més. No ha estat una bona cursa i ha tancat en dinovena posició, amb 178.85, molt lluny de qualsevol opció de classificació per a la final.

Etiquetes

Comentaris

Trending