L’equip nacional d'esquí de fons comença la pretemporada a la Rabassa

Irineu Esteve i Carola Vila mostren la seva satisfacció per la primera setmana de treball al Refugi d’Entrenament en Alçada

Irineu Esteve durant un entrenament al REA.
Irineu Esteve durant un entrenament al REA. FAE

Irineu Esteve i Carola Vila, els dos integrants de l’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí, fan un bon balanç de l’arrencada de la pretemporada. Després d’haver superat els tests del coronavirus, els dos esportistes estan des de dilluns a les instal·lacions del Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) de la Rabassa.

Aquestes primeres setmanes, el seu treball consistirà en exercicis de força en el gimnàs, combinat amb treball aeròbic com ciclisme o caminades amb pals, a més de diferents treballs de base. La preparació que realitzen al REA està coordinada per l’entrenador, Joan Erola. Durant l’estada al refugi es mantenen totes les mesures de seguretat preceptives, sota el control tant del Govern com del comú de Sant Julià.

Per al fondista Irineu Esteve, “aquesta setmana acabem de començar la pretemporada. Ara mateix estem fent força al gimnàs de la Rabassa. Comencem amb ganes i sobretot amb treball, que és el més important, i a veure com segueix aquesta pretemporada. Fa uns dies que hem vingut aquí a la Rabassa i podem aprofitar per fer bici, per fer força al gimnàs. Hem d’agrair a tota la gent que ha fet possible que puguem entrenar aquí”.

Carola Vila exercitant-se.
Carola Vila exercitant-se.

També se suma als agraïments una Carola Vila que afirma que “hem pujat aquí per poder aprofitar les instal·lacions i començar a preparar la temporada. Comencem amb motivació, amb ganes, i poc a poc anar treballant i a veure com evoluciona l’estiu. (De cara a la pròxima temporada) crec que hi ha molta feina a fer, però tenim ganes de fer-la, així que seguirem treballant i esperem que l’any que ve sigui igual o millor”.

Comentaris

Trending