El duel de Copa entre el Burgos i l’FC Andorra tindrà públic a les graderies

La junta de Castella i Lleó ha autoritzat la presència de 850 espectadors, aproximadament el 7% de l’aforament, al Plantío, dels quals 600 ja han reservat la seva entrada

Les grades del Plantío no estaran buides el pròxim dimecres.
Les grades del Plantío no estaran buides el pròxim dimecres.

El duel de Copa del Rei que l’FC Andorra disputarà el pròxim dimecres a Burgos tindrà públic a les graderies. La junta de Castella i Lleó ha autoritzat la presència d’espectadors al Plantío. En concret de 850 persones, l’aforament màxim que ha determinat el govern regional. D’aquesta forma, els tricolors tornaran a jugar un duel amb aficionats a l’estadi, fet que no passava des de la jornada 1 de lliga al camp del Llagostera.

Per tant, el Burgos podrà gaudir d’un avantatge més: l’animació dels seus seguidors des de la grada. Aquesta se suma a poder jugar a camp propi i sobre una superfície, gespa natural, a la qual estan més acostumats. El club burgalès ja està gestionant la reserva d’entrades a través de la seva web i, a darrera hora del divendres, ja eren més de 600 les persones que l’han demanat.

Queden, per tant, unes 250 localitats lliures que, tot fa pensar, quedaran ocupades en els pròxims dies. Els 850 espectadors autoritzats suposen una mica menys del 7% de la capacitat total del Plantío, d’uns 12.200 seients. Els aficionats amb entrada seran ubicats a la graderia lateral i als fons, deixant la tribuna buida per a jugadors, cossos tècnics dels dos equips, personal dels clubs i premsa.  La mascareta i desinfectar-se les mans prèviament amb gel hidroalcohòlic serà obligatori.

El duel de Copa es disputarà dimecres a les quatre de la tarda. L’eliminatòria, cal recordar, és a partit únic. Serà la dissetena vegada que l’Andorra participi al torneig de KO.

Etiquetes

Comentaris

Trending