Dos positius a la plantilla de l’FC Santa Coloma obliguen a ajornar el duel davant el Sant Julià

El partit entre la UE Engordany i l'Atlètic d'Escaldes també s'ha posposat després de detectar un positiu entre els jugadors escaldencs i dos contactes directes

Jugadors de l'FC Santa Coloma en un entrenament.
Jugadors de l'FC Santa Coloma en un entrenament. FC SANTA COLOMA

El partit que havien de disputar l’FC Santa Coloma ¡ l’UE Sant Julià corresponent a la segona jornada de la Lliga Multisegur s’ha hagut de suspendre pels casos de coronavirus apareguts en l’equip colomenc. En concret, s’han detectat dos positius, que se sumen al diagnosticat la setmana passada. D’altra banda, tres esportistes de la UE Engordany resten aïllats al seu domicili després que un s’hagi contagiat. Així doncs, la Federació de Futbol (FAF) ha posposat els duels seguint el protocol marcat per a la competició.

Els dos nous positius al Santa Coloma s’han detectat amb el cribratge setmanal previ a la jornada. Els dos jugadors afectats no presenten símptomes de la Covid-19 i es troben bé, però s’ha seguit el procediment ja habitual en aquests casos. Per tant, els dos futbolistes han quedat confinats al seu domicili, sota el control dels serveis mèdics de l’entitat colomenca. Els dos casos se sumen al positiu que ja tenia la plantilla. La seva evolució també és positiva.

Donat el resultat del cribratge, s’ha aplicat el protocol establert per la FAF en aquestes situacions. Així, el duel previst davant el Sant Julià queda ajornat, encara sense data. Serà el segon duel de la lliga Multisegur que es posposa després del de la primera jornada entre l’Atlètic Escaldes i l’UE Sant Coloma per un brot de coronavirus a la plantilla escaldenca.

Pel que fa a la UE Engordany, el club ha informat aquesta tarda que un dels jugadors que es va sotmetre a la prova PCR protocol·lària d’ahir va donar positiu. Amb alguns símptomes, va desplaçar-se a l’‘stop lab’ mòbil ubicat a Canillo per fer-se una TMA. Una vegada confirmat el diagnòstic i, tenint en compte que conviu amb dos jugadors més de la plantilla, el partit contra l’Atlètic d’Escaldes també s’ha ajornat.

La resta de la jornada es podrà disputar sense cap alteració. L’Inter, el vigent campió, continuarà la defensa del títol davant la Penya d’Andorra (11.30 h.) i tancarà la segona jornada el duel entre l’UE Santa Coloma i el Carroi (16.30 h.).

00100 0001008115 5 graella         

Etiquetes

Comentaris

Trending