Dos equips de la base del MoraBanc Andorra entrenen a Sant Julià

L'objectiu del comú lauredià és diversificar l'oferta esportiva de la parròquia

Jugadors de la base del MoraBanc Andorra al poliesportiu de Sant Julià.
Jugadors de la base del MoraBanc Andorra al poliesportiu de Sant Julià. Comú de Sant Julià de Lòria

Dos equips de la base del MoraBanc Andorra entrenen al poliesportiu de Sant Julià de Lòria. L'acció s'inclou en l'objectiu del comú lauredià de diversificar l'oferta esportiva. El pavelló on juguen els equips de futbol sala del CE Sant Julià ja havia acollit partits d'equips de base i de competicions de formació.

A banda de les activitats en el poliesportiu, el comú vol portar l'esport també al carrer i en un lloc cèntric com la plaça de la Germandat. L'indret tornarà a acollir el mes vinent l'escola d'iniciació de motociclisme i també la de ciclisme i des de la corporació s'estan fent contactes per ampliar aquesta oferta.

A banda de l'àmbit formatiu, Sant Julià de Lòria acull competicions internacional com el Mundial de Trial que es va efectuar el passat cap de setmana, sense oblidar les activitat d'esquí de fons a la Rabassa,  les proves atlètiques com la Sant SIlvestre o les de ciclisme on Canòlich i la Rabassa són cites obligades de La Purito, de la Volta als Ports o de la Vuelta a Espanya.

Etiquetes

Comentaris

Trending