El desencert en els tirs de dos i les pèrdues de pilota deixen sense opcions al MoraBanc

Els tricolors, sense Tyson Pérez i Senglin, perden per 76-61 contra el Lokomotiv Kuban a l'Eurocup

Palsson llença un triple marcat per Kalinetis durant el partit d'aquest dimecres.
Palsson llença un triple marcat per Kalinetis durant el partit d'aquest dimecres. LOKOMOTIV KUBAN

El MoraBanc Andorra ha perdut per  76-61  contra el Lokomotiv Kuban en la quarta jornada de l'Eurocup. Sense encert en els tirs de dos (10 de 49), amb moltes pèrdues de pilota i amb les baixes de Sy, Diagne, Tyson Pérez i Senglin no han tingut res a fer contra els locals. És la tercera derrota a la competició per una victòria. El diumenge juguen a la Lliga ACB-Endesa a la pista de l'FC Barcelona.

Les errades i les imprecisions per les dues bandes han marcat la primera part on els menys desencertats han estat els locals. El MoraBanc ha arribat a perdre fins a tres pilotes consecutives i Dime ha fallat dues esmaixades i tot el que ha llençat (0 de 6). Això i el pèssim percentatge de dos (4 de 24) ha fet que el Lokomotiv se n'anés als vestidors amb deu punts d'avantatge i sense fer res de l'altre món. I encara sort de l'eficàcia de Palsson, autor de 12 (3 de 4 triples) dels 27 punts andorrans tot i estar en pista 14 minuts. El seu encert, però, s'ha acabat aquí perquè a la resta del partit ja no anotaria més. A les baixes de Sy i Diagne calia afegir la de Senglin mentre que Tyson Pérez no s'havia mogut de la banqueta en els primers 20 minuts.

A la represa un parcial de 4-12 (41-39) donava esperançes als tricolors però una altra vegada les pèrdues de pilota i les errades en tirs de dos permetien que el Lokomotiv es tornés a distanciar en el marcador. La falta de rotació a la banqueta, per les quatre baixes, ha acabat de condemnar els homes d'Ibon Navarro que no han pogut acostar-se en el marcador. El cansament ha començat a passar factura.FITXA TÈCNICA

LOKOMOTIV KAZAN (76):  Kalnietis (4), Crawford (7), Martiuk (7),  Kuzminskas (8), Williams (10) -cinc inicial-  Cummings (11), Hervey (17), Motovilov (2), Ilnitskiy (4), Lynch (6) i Emchenko (0).  15 de 21 de tirs lliures; 20 de 46 de tirs de dos i 7 de 18 de tirs de tres.

MORABANC ANDORRA (61):  Hannah (8), Paulí (4), Palsson (12), Gielo (8), Dime (2) -cinc inicial- Babatunde (6),  Llovet (6), García (2), Colom (0) i Jelinek (13). 11 de 15 tirs lliures; 10 de 49 de tirs de dos i 10 de 27 de tirs de tres.

Àrbitres: Belosevic, Mogulkoc i Kolgensie.

Parcials: 23-15; 14-12; 19-18; 20-16

Etiquetes

Comentaris

Trending