Colom, Jelínek i Hannah es mantenen en la capitania del MoraBanc

Per segona temporada consecutiva, els escortes andorrà i txec i el base americà exerciran formalment de líders del vestidor malgrat que a ningú no se li escapa que hi ha altres jugadors, com Nacho Llovet, amb molta ascendència en el grup

David Jelínek, Clevin Hannah i Guille Colom.
David Jelínek, Clevin Hannah i Guille Colom. MORABANC ANDORRA

Guille Colom, David Jelínek i Clevin Hannah. L’andorrà, el txec i l’americà, i no és cap acudit, es mantenen per segona temporada consecutiva com els capitans del MoraBanc andorrà. L’un aporta el toc local i, per tant, des del coneixement del país té ‘l’obligació’ d’acompanyar la resta de l’equip. Jelínek és el líder dels anys passats com a professional al club i el base, que s’ha assentat molt bé a Andorra contràriament al que li ha passat en altres destinacions, és clarament també un líder a la pista.

A ningú no se li escapa que entre els altres jugadors que ja porten alguns cursos al Principat, com pot ser per exemple el pivot català Nacho Llovet, hi ha basquetbolistes que manen molt a nivell de vestidor. Llovet té força experiència a l’ACB i ha passat també per diversos clubs per saber el pa que es dóna en un equip professional de basquetbol. En general, el grup que formen els homes escollits per Ibon Navarro gaudeixen d’un bon clima de companyonia.

Comentaris

Trending