Catalana Occident Assegurances patrocina al MoraBanc Andorra per cinquè any consecutiu

El logotip de l'empresa serà present a la part davantera de la samarreta d'escalfament de l'equip i també continuarà estant visible al Poliesportiu d’Andorra

Escalfament previ a un dels partits del BC MoraBanc Andorra
Escalfament previ a un dels partits del BC MoraBanc Andorra MORABANC

Assegurances Catalana Occident i el BC MoraBanc Andorra han renovat per cinquè any consecutiu el seu conveni de col·laboració pel qual l'asseguradora es converteix en patrocinador oficial de l'equip durant la temporada 2020-2021. D'aquesta manera, la companyia vol “ratificar el seu suport al bàsquet i els valors que representa aquesta disciplina, com el treball en equip i la superació”.

L'aliança entre les dues entitats estableix que el logotip d'Assegurances Catalana Occident serà present a la part davantera de la samarreta d'escalfament de l'equip i també continuarà estant visible al Poliesportiu d’Andorra, on l'equip disputa els seus partits com a local. A més, els perfils de Twitter i Instagram de l’equip comptaran amb la presència de l'asseguradora amb la secció "L'assistència segura”.

Per al director de la delegació d'Andorra d'Assegurances Catalana Occident, Eduard Fillet, l'aposta pel BC MoraBanc Andorra reflecteix "el compromís d'Assegurances Catalana Occident amb l'esport, concretament el bàsquet i el que aquest representa, amb valors com el treball en equip i la superació” i ha afegit que “creiem que en un moment com l'actual és especialment important seguir donant suport a l'esport. Estem molt orgullosos de continuar formant part d'aquesta aliança”.

Per la seva banda, el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va agrair a la companyia la seva decisió. “El suport d'Assegurances Catalana Occident durant aquestes últimes temporades ha estat i és fonamental per al club. Accions com aquesta ens han ajudat a establir les bases per consolidar-nos en l’ACB”.

Etiquetes

Comentaris

Trending