De la Casa té a tocar el títol de campió d'Espanya de muntanya

Amb un segon lloc a la darrera prova d'Eivissa en tindrà prou per a proclamar-se campió de l'especialitat amb el seu Ford Fiesta WRX

Gerard de la Casa a la prova de Múrcia.
Gerard de la Casa a la prova de Múrcia. FOTOESPORT

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) va complir el seu objectiu a Totana (Múrcia) i va acabar la penúltima cita del Campionat d’Espanya de Muntanya (Categoria 1) en la segona posició, per darrere de l’inassolible Audi RS 5 DTM pilotat pel pilot asturià José Antonio López-Fombona. Amb aquest resultat es manté com a líder de la Categoria 1 del CEM 2022.

A Eivissa, últim meeting del calendari, el pilot de Gedith Center, per a ser campió, en té prou amb repetir el mateix resultat que a Totana (Múrcia). En aquesta prova, Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) va fer dues excel·lents pujades en les primeres mànegues i es va assegurar la segona posició de la seva categoria a la Santa 2022, sens dubte era l’objectiu, així ho comentava: “Abans de disputar la pujada de Totana necessitàvem dos segons llocs per a aconseguir el títol espanyol de muntanya en la categoria Turismes. Competir amb l’Audi de Fombona, ara mateix és impossible, amb el que ens hem centrat a assegurar la segona plaça. Hem assolit l’objectiu i ara ens queda repetir la jugada a Eivissa, el mes vinent per a aconseguir el títol.

La 37a Pujada Illa d’Eivissa, que es disputarà els dies 14, 15 i 16 d’octubre, posarà el punt final al Campionat d’Espanya de Muntanya 2022.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending