De la Casa estrenarà el Ford Fiesta ST a la pujada al Fito

La nova mecànica, preparada i assistida en carrera per Baporo Motorsport, li donarà les prestacions necessàries per a lluitar en igualtat de condicions, en els Campionats d'Espanya i de Catalunya, amb els rivals que, fins ara, havien demostrat tenir un ritme pràcticament impossible de seguir pel pilot andorrà

De la Casa en la seva darrera participació a la pujada al Fito l'any 2019.
De la Casa en la seva darrera participació a la pujada al Fito l'any 2019. Fotoesport

El pilot Gerard de la Casa podrà disposar des del cap de setmana (dies 15 i 16) del Ford Fiesta ST, mecànica amb la qual intentarà lluitar pel triomf en els calendaris de la present temporada. En concret el Campionat d’Espanya i el de Catalunya de Muntanya. La nova mecànica, preparada i assistida en carrera per Baporo Motorsport, li donarà les prestacions necessàries per a lluitar en igualtat de condicions, en tots dos certàmens, amb els rivals que, fins ara, havien demostrat tenir un ritme pràcticament impossible de seguir pel pilot andorrà.

 El pilot de Gedith Center ja ha pogut rodar amb el seu nou vehicle i amb bones sensacions. "No hi ha cap dubte que tot és molt diferent del Subaru. Des de la posició de conducció, a donar gas o frenar la resposta del cotxe no té res en comú amb l’anterior mecànica. El període d’adaptació serà imprescindible encara que intentarem que sigui el més curt possible. A partir del cap de setmana i fins a finals de juliol, l’agenda és molt densa. De moment puc dir, que les primeres sensacions són molt positives".

Aquest cap de setmana participarà a la pujada internacional al Fito (Astúries), prova del Campionat d'Espanya. En la seva darrera participació, l'any 2019, va situar-se líder després de la primera pujada vàlida per a la carrera de dissabte. En la 2a pujada de carrera va seguir conservant-la, però en la 3a pujada, la definitiva, la seva mecànica va dir prou i va haver d’abandonar poc després de la sortida. En conseqüència, no només va perdre el lideratge, també va veure’s relegat a la 4a plaça de la Categoria III (Turismes).

Etiquetes

Comentaris

Trending