El candidat a mestre Cristofer Luke guanya la Marató d’Escacs d’Andorra la Vella

El torneig s’ha disputat a la plaça Príncep Benlloch durant quatre hores sense descans en el marc de la festa major de la capital

Cristofer Luke amb el trofeu que l'acredita com a guanyador del torneig.
Cristofer Luke amb el trofeu que l'acredita com a guanyador del torneig. fae

El candidat a mestre Cristofer Luke ha guanyat la XXXXV Marató d’escacs d’Andorra la Vella que s’ha celebrat avui a la plaça Príncep Benlloch, just davant del comú de la capital, amb motiu de la festa major. El torneig s’ha dut a terme durant quatre hores sense descans i s’han disputat un total de 16 rondes, de les quals Luke ha aconseguit fer 15 punts. En segon lloc ha quedat el jove jugador del Ponts Club d’Escacs, Lluís Porta, que ha fet 14 punts i el podi l’ha completat Àlex Alcón amb 13 punts.

Pel que fa als premis de tram, el millor jugador amb un ELO FIDE inferior a 2.000 ha estat Manuel Cabarcos, amb 12,5 punts, mentre que Jaume Alcón amb 12,5 punts (però pitjor desempat) s’ha endut el de millor jugador de menys de 1.800, Manuel Barragán ha guanyat el tram fins a 1.400 amb 10 punts i Nabil Habib ha estat el millor jugador amb un ELO inferior a 1.000, ja que ha aconseguit fer 8,5 punts.

Etiquetes

Comentaris

Trending