Bernat Lomero bat el rècord d’Andorra dels 50 metres lliures

El nedador ha rebaixat en nou centèsimes l’anterior marca, que era de 24.01 i estava en mans d’Eric Fernández

Lomero saluda a la càmera abans de saltar a l'aigua en una de les seves proves.
Lomero saluda a la càmera abans de saltar a l'aigua en una de les seves proves.

El retorn a la competició després del confinament li està anant d’allò més bé a Bernat Lomero. Si, divendres, el nedador andorrà va millorar la seva marca personal en els 50 metres esquena, aquest dissabte ha anat encara més lluny. Així ha batut el rècord d’Andorra dels 50 lliures en l’Open de Loulé que s’està disputant a Portugal.

Lomero tenia avui una doble cita i no es pot dir que li hagi anat malament. En la primera cronològicament de la jornada, els 50 papallona, ha evitat quedar el darrer de la seva sèrie. Ha estat el cinquè de sis participants, amb una marca de 25.10, que es pot qualificar de normal.

Nàdia Tudó ha completat els 100 metres braça amb una marca de 1'13.29 

El cant del cigne, però, l’ha donat una estona després. En la sèrie dels 50 metres lliures, Lomero ha fet una marca de 23.52, el que suposa el rècord d’Andorra. L’anterior estava en mans d’Eric Fernández i era de 24.01. Per tant, l’ha retallat en 9 centèsimes.

A Loulé també es troba Nàdia Tudó. Aquest dissabte competia en els 100 metres braça. Els ha cobert amb una marca de 1’13.29, sent sisena de set a la seva sèrie, que ha tornat a guanyar la barcelonina del Sant Andreu Jèssica Vall.

L’Open de Loulé finalitzarà aquest diumenge. Tudó participarà en les proves de 50 metres braça i 200 estils. Per la seva banda, Lomero acabarà la competició nedant els 100 papallona.

Etiquetes

Comentaris

Trending