Ben perfilada la possibilitat que els joves esquiadors federats puguin entrenar-se al país

La FAE i els clubs esperen arribar a una entesa amb Ski Andorra i que Salut i Esports avalin ben aviat els protocols necessaris en funció de les pistes disponibles

Divendres passat hi va haver una reunió a la seu del ministeri de Cultura i Esports.
Divendres passat hi va haver una reunió a la seu del ministeri de Cultura i Esports. FAE

Si res no canvia no podrà ser a partir d’aquest proper cap de setmana, com els responsables de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i els clubs d’esquí del país haurien volgut, però sí que és possible que durant la setmana que ve es puguin iniciar en diverses pistes del país els entrenaments per als joves federats. Prop d’un miler de joves promeses de l’esquí podrien entrenar-se tot i que les estacions estiguin tancades al públic. La possibilitat està ben perfilada.

Poc o molt, totes les estacions han ofert alguna pista perquè els esquiadors federats puguin entrenar-se i, d’aquesta manera, no pateixin una regressió en la seva formació. Queda una trobada entre la FAE i els clubs d’esquí amb Ski Andorra per tal d’acabar de veure la disponibilitat i, després, que els ministeris de Salut i Esport ho avalin. Però no sembla que hi hagi d’haver més grans impediments, encara que caldrà esperar encara uns dies. El fil a l'agulla s'hi va posar en una reunió-demanda divendres de la setmana passada.

En funció de les pistes que finalment es ‘concedeixin’, la FAE en farà una gestió o una altra i mirarà quins són els esquiadors que efectivament poden entrenar o, almenys, com ho hauran de fer perquè tots, poc o molt, puguin tenir accés a la preparació. Alguns dels joves valors s’hauran de concentrar en els caps de setmana, però aquells esportistes que formen part del programa de tecnificació i, els més menuts que acudirien cada dimarts i cada dijous al Canaro, podrien fer activitat intersetmanal. Com han reconegut fonts de la FAE, “estem parlant d’una activitat fàcilment controlable si es gestiona bé”.

Comentaris (6)

Trending