El BC MoraBanc Andorra fa estada al Centre Esportiu del Pas de la Casa

La signatura del conveni de col·laboració entre el comú de la parròquia i el club esportiu es preveu per les setmanes vinents

Comentaris

La recepció del BC MoraBanc Andorra al Pas de la Casa per part del comú d'Encamp
La recepció del BC MoraBanc Andorra al Pas de la Casa per part del comú d'Encamp COMÚ D'ENCAMP

El BC MoraBanc Andorra torna al Pas de la Casa per realitzar part de la pretemporada d’enguany. Concretament, des d’ahir dilluns i fins demà dimecres els jugadors de l’equip de bàsquet faran servir les instal·lacions del Centre Esportiu, on avui han estat rebuts per part del Conseller de Joventut i Esports del comú d’Encamp, Xavier Fernàndez.

El conseller ha agraït al President del Club, Gorka Aixàs que hagin confiat una vegada més en les instal·lacions de la parròquia per preparar la temporada i ha recordat que “treballem per consolidar la parròquia com una destinació de turisme esportiu i els acords de col·laboració amb entitats d’elit com el MoraBanc Andorra sumen molt positivament”. A més a més, Fernàndez ha explicat que es preveu la signatura del conveni de col·laboració en les pròximes setmanes amb les mateixes condicions econòmiques que l’any anterior però adaptant les accions promocionals a la nova situació sanitària.

L’equip jugarà un amistós amb el Barça Lassa el proper dimecres a les 19:00 hores

Per la seva part, Aixàs ha agraït al Comú d’Encamp el tracte rebut i que una vegada més hagin pogut realitzar la pretemporada a “un lloc privilegiat per a qualsevol equip professional. És una sort poder entrenar amb alçada i a més fer-ho a casa nostra”. El president també ha desitjat poder repetir l’estada les temporades que venen.

A l’acte, el club ha fet entrega d’una samarreta signada i el comú d’Encamp d’una pilota commemorativa com a Vila Europea de l’esport 2020. D’altra banda, el MoraBanc Andorra jugarà el segon Trofeu Vila d’Encamp, el partit amistós amb l’FC Barcelona Baloncesto, demà dimecres a les 19:00 del vespre. No obstant això, es disputarà a porta tancada per motius de seguretat sanitària, però amb la retransmissió en directe per Andorra Televisió i Barça TV, així com les corresponents plataformes d’internet.

Etiquetes

Comentaris

Trending