El Barça de bàsquet tornarà a Encamp i se suma a l'handbol i a l’hoquei

Les tres seccions faran estades de pretemporada durant aquest mes a la parròquia, començant pels homes de Xavi Pascual a partir del diumenge

El Barça d\'handbol durant una estada anterior a la parròquia.
El Barça d\'handbol durant una estada anterior a la parròquia.

Encamp tornarà a acollir aquest agost les estades de pretemporada de tres de les seccions del FC Barcelona: bàsquet, hoquei i handbol. D’aquesta forma, es manté l’acord assolit fa onze anys entre el comú i el club blaugrana, fins i tot malgrat la situació generada per la crisi del coronavirus. De fet, els homes que a partir d’aquesta temporada entrenar Sarunas Jacikevicius seran la novetat, ja que feia uns anys que no pujaven al Principat.

El primer a arribar a la parròquia serà l’equip d’handbol que entrena Xavi Pascual i que, entre altres reptes, haurà de preparar una temporada especial, amb la final a quatre de Lliga de Campions al desembre, ajornada per culpa de la Covid-19. L’estada serà des de diumenge vinent, 9 d’agost, al dia 14. A partir del 16 i fins al 21, serà el torn del bàsquet i el mes acabarà, entre el 23 i el 30, amb el de hoquei.

“Celebro que un any tan difícil com l’actual el Barcelona confiï de nou en Encamp per realitzar la pretemporada”, ha apuntat la cònsol major de la parròquia, Laura Mas. Al seu entendre, “han valorat positivament totes les mesures que hem pres com a país pel que fa a seguretat sanitària”, fet que suposa que vegin “un valor afegit en el fet de realitzar una estada tan important”.

Des del comú es treballa per consolidar la parròquia com una destinació de turisme esportiu i d’acollida d’esportistes d’elit tant per les característiques favorables geogràficament com per les instal·lacions existents. Aquesta acció s’emmarca en les accions de promoció de la parròquia com a Vila Europea de l’Esport 2020.

Etiquetes

Comentaris

Trending