L’Atlètic Escaldes debuta a Europa amb un empat a Malta i l’eliminatòria es decidirà a Andorra

El Gzira United s'avança en el marcador però López neutralitza el gol maltès a l'anada de la primera ronda prèvia de la Conference League

L'autor del gol escaldenc, Sylvain López xuta a porteria durant el palrtit d'aquest dimarts. UEFA.COM

L'Atlètic Escaldes torna de Malta amb un empat (1-1) contra el Gzira United al partit d'anada de la primera ronda prèvia de la Conference League. Els escaldencs han jugat per primera vegada a la seva història en una competició europea. El partit de tornada es disputarà el pròxim dia 14 a Andorra la Vella.

Els escaldencs han dominat durant els primers minuts amb una bona ocasió de López, però a partir de la mitja hora, els locals han agafat la iniciativa. A la represa, Jefferson ha obert el marcador amb el primer gol d'aquesta edició de la Conference League. El gol ha provocat que l'Atlètic s'estirés per buscar l'empat davant un adversari que s'ha tancat al darrera buscant el contraatac. Han sovintejat les faltes i les aturades de joc que han trencat el ritme del conjunt que entrena Fede Bessone i que ha incorporat set jugadors.

Els maltesos deixaven pocs espais i malgrat això Pérez gaudia d'una bona ocasió en el minut 63 però el seu remat ha estat desviat a córner per un defensa. Cisteró ha fet un petó a la pilota, l'ha tret i López ha rematat a boca de canó per empatar al minut 64. El gol ha estat un cop dur per al Gzira United i ha esperonat els escaldencs que amb el pas dels minuts han anat baixant el ritme perquè el marcador els era favorable i pensant en el partit de tornada al Comunal.

Els locals tampoc arriscaven massa, conscients que una derrota els posaria molt complicada l'eliminatòria. Les cames començaven a pesar i l'alta temperatura es deixava notar en el rendiment dels jugadors. Hi havia poc joc i moltes interrupcions, algunes per problemes musculars. Els dos equips han acabat donant per bo l'empat. L'àrbitre ha prolongat el partit durant 15 minuts.

L'equip titular de l'Atlètic Escaldes ha estat format per Ruiz, Maffeo, Sánchez, Javi Moral, Cisteró, Pérez, Bolívar, López, Garrido, Alonso i Bouharma. També han jugat Javi Puerto, Gemelson, David López i Àlex Martínez.