L’andorrana Alexandra Mejía guanya l’Aquatló Jove de Barcelona en categoria infantil

Ha fet també la segona marca de totes les participants, mentre que el seu germà Carles ha quedat desè en la competició cadet

Alexandra Jiménez, a l'esquerra, durant la cursa.
Alexandra Jiménez, a l'esquerra, durant la cursa. CNB

Dos andorrans han estat protagonistes de l’Aquatló Jove organitzat aquest cap de setmana pel Club Natació Barcelona. Alexandra Mejía ha quedat primera en la categoria infantil, a banda d’aconseguir la segona millor marca de la classificació general. El seu germà Carlos també ha quallat una bona participació, ja que ha estat desè entre els cadets.

La prova s’ha disputat aquest dissabte al costat de les instal·lacions que el club barceloní, un dels clàssics de la natació catalana, té a la platja de la Barceloneta. És la tercera edició de l’Aquatló Jove, que s’ha hagut d’adaptar a totes les mesures per evitar el risc de contagi de coronavirus. A banda, inicialment s’havia de disputar el 19 de setembre però, llavors, es va optar per ajornar-lo davant les previsions de mal temps.

Finalment, la prova s’ha pogut celebrar aquest dissabte. Els participants havien de nedar 500 metres en aigües obertes i córrer dos quilòmetres. La cursa ha tingut una jove andorrana entre les seves protagonistes.

Alexandra Mejía, que participava representant el Club Natació Tarraco, ha quedat primera de la categoria infantil. A banda, entre totes les noies participants, ha fet el segon millor temps. El seu germà Carlos també ha fet un bon paper. Ha quedat desè en la categoria cadet.

Carlos Mejía, en la prova de l'Aquatló Jove.
Carlos Mejía, en la prova de l'Aquatló Jove.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending