Andorra finalitza en 15a plaça general als Skyrunning World Championships

Arnau Soldevila ha assolit el millor resultat del cap de setmana amb una 11a posició en la Vertical Race

Andorra ha assolit la 15a posició a la general.
Andorra ha assolit la 15a posició a la general.

Aquest cap de setmana, s’ha disputat a Val Bognanco, Itàlia, els Skyrunning World Championships 2022, la cita internacional més important de la temporada per a tots els atletes de curses de muntanya. Finalment, dijous, es van desplaçar a Itàlia set corredors, acompanyats de Fabrizio Gravina, seleccionador Nacional així com d’altres membres de la Federació.

Aquest diumenge s’ha disputat la darrera prova dels Mundials, La Skyrace amb 31 kilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu. Finalment, han pres part d’aquesta cursa Carlos Fernández i Nicolás Vivanco. Ambdós corredors seleccionats han recorregut quasi tots els kilòmetres d’aquesta Skyrace plegats, completant-la en uns cronos molt similars. Fernández ho ha fet en un temps final de 3h36’00” i Vivanco ha travessat la línia de meta només 23 segons després. Han pogut aconseguir la 38a i 39a plaça respectivament.

Gràcies als resultats assolits pels nostres set atletes, Andorra aconsegueix marxar d’aquests Skyrunning World Championships assolint la 15a posició per nacions, d’entre 27 països. El millor resultat ha estat per a Arnau Soldevila el passat divendres a la Vertical Race, on va aconseguir una 11a posició.

Etiquetes

Comentaris

Trending