Andorra es queda sense una final de l'ACB que es disputarà del 17 al 30 de juny

Els clubs han apostat per la capital del Túria tot i que el Principat ha pogut donar, segons Gorka Aixàs, el missatge que "som una destinació segura"

El pavelló de la Font de Sant Lluís és el favorit per acollir la final de l'ACB.
El pavelló de la Font de Sant Lluís és el favorit per acollir la final de l'ACB.

Andorra no serà la seu de la final a dotze de la lliga ACB. La reunió telemàtica dels clubs de bàsquet ha escollit València com a escenari del desenllaç de la competició. Els partits es disputaran entre el 17 i el 30 de juny Tot i la decepció pel fet que el Principat no hagi estat l'escenari elegit, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha destacat que "hem pogut enviar el missatge que som una destinació segura".

València partia com a favorita després que en la reunió de la setmana passada ja fos la candidatura millor valorada. La reunió dels 18 clubs de l’associació, feta de forma telemàtica, ha analitzat de nou la documentació presentada per les diferents aspirants i, tal com confirmava a mitja tarda el president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en una piulada a Twitter, s’ha refermat el que ja s’havia apuntat fa uns dies: la final anava cap a la capital del Túria.

Els clubs han valorat les instal·lacions hoteleres de la ciutat, les garanties sanitàries i les instal·lacions esportives, començant pel pavelló de la Fonteta, on es disputaran els partits. En total es disputaran 33 encontres al llarg de dues setmanes. El president de l'ACB, Antonio Martín, ha revelat en una entrevista a #Vamos que la competició es disputarà entre el 17 i el 30 de juny.

En primer lloc, hi haurà la fase de grups, on cadascú dels equips classificats disputarà cinc partits. Aquesta fase anirà del dia 17 al 26. Les semifinals, amb els dos millors equips de cada grup, es jugaran el dia 28. La final, el 30.

El MoraBanc Andorra és un dels dotze equips classificats per aquesta fase final. Estarà enquadrat en un grup amb Reial Madrid, Casademont Saragossa, València Bàsket, San Pablo Burgos i Herbalife Gran Canària.

El president del cub tricolor ha remarcat que la d'Andorra ha estat "una de les candidatures millor valorades", però ha admès que València ha aconseguit una millor puntuació. Tot i això, Aixàs ha volgut remarcar que "em fa content veure que hem pogut passar un missatge que som una destinació segura". 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending