Andorra debutarà a la Lliga de Nacions visitant Letònia el 3 de setembre

La UEFA dona a conèixer els calendaris de la competició, en la qual el primer partit a l’Estadi Nacional enfrontarà la selecció amb les Illes Fèroe

Un instant del partit contra el Turquia, el darrer de la fase de classificació a l'Eurocopa.
Un instant del partit contra el Turquia, el darrer de la fase de classificació a l'Eurocopa. FAF

La UEFA aposta per disputar la Lliga de Nacions durant la tardor vinent. Caldrà veure, però, si amb o sense públic als estadis però, per ara, l’organisme internacional vol tirar endavant la competició malgrat la crisi sanitària provocada pel coronavirus. I Andorra ja coneix quin és el camí que haurà de fer al grup 1 de la Lliga D. Debutarà el 3 de setembre a Letònia i el primer duel al Nacional serà el dia 6 davant les Illes Fèroe.

Els tricolors estan enquadrats, amb més dels bàltics i els insulars amb Malta. Per tant, en un grup de quatre, el calendari fixa sis jornades que es disputaran entre setembre i novembre. El debut dels de Koldo Álvarez arribarà el 3 de setembre, amb la visita al rival, a priori, més potent del grup 1 de la lliga D, Letònia. Tres dies després, Illes Fèroe visitarà el Principat en un dels partits on més opcions hi ha de sumar.

La competició salta ja llavors al 10 i el 13 d’octubre. Aquest mes tocarà rebre Malta i visitar les Illes Fèroe. La fase de grups de la competició finalitzar al novembre. El dia 14, viatge a Malta. I el 17, darrer duel a l’Estadi Nacional amb la visita de Letònia.

Serà la segona edició de la Lliga de Nacions. A la primera, Andorra va quedar enquadrada amb Geòrgia, Letònia i el Kazakhstan. En aquell grup, els tricolors van quedar últims del grup, però van sumar quatre empats i només dues derrotes.

Comentaris (1)

Trending