Altimira agraeix a l’FC Andorra “la gran oportunitat que em donen”

El jove lateral esquerre, que ja ha signat contracte amb el club tricolor, deixa clar que té moltes ganes de posar-se a les ordres del seu nou entrenador, Eder Sarabia

Adria Altimira, signant el seu contracte.
Adria Altimira, signant el seu contracte.

És el cinquè -i de moment, darrer- fitxatge de l’FC Andorra de cara a la pròxima temporada. Adrià Altimira ha signat el seu contracte amb el club tricolor i ha volgut deixar clar la gran il·lusió que li fa incorporar-se al projecte que lidera des de la banqueta Eder Sarabia. El lateral esquerre ha volgut especialment agrair el que, al seu entendre, “és una gran oportunitat”.

L’arribada d’Altimira va ser revelada pel director esportiu, Jaume Nogués, durant la roda de premsa que aquest dijous va oferir al costat del president, Ferran Vilaseca.  El club incorpora un lateral esquerre amb vocació ofensiva i també amb projecció. Amb tan sols 20 anys, el de Cardedeu va disputar fins a 24 partits amb el Melilla en la darrera campanya de l’extinta Segona B.

El jugador ha signat el seu contracte i ha deixat clar que li omple incorporar-se al projecte tricolor. “Estic molt content d’aquest nou projecte amb l’Andorra. Dono les gràcies a tots aquells que han fet possible això i també al club per aquesta gran oportunitat”, ha indicat el defensa.

Altimira ha deixat clar que té pressa per posar-se a les ordres de Sarabia. “Estic amb moltes ganes de començar ja i demostrar tot el que puc donar, i sobretot ajudar a l’equip”, ha confessat. No haurà d’esperar gaire. El pròxim dijous està previst el retorn de la plantilla després de les vacances. Se’ls espera a Andorra per realitzar durant dos dies les proves mèdiques preceptives i, ja el dilluns 12, celebrar els primers entrenaments.

Etiquetes

Comentaris

Trending