Adri Vilanova deixa clar que l’FC Andorra no anirà a Lleida a “especular”

El central remarca que l’equip sortirà pels tres punts, malgrat que només en necessitin un, tot recordant que seran importants de cara a la segona fase

El capità de l'FC Andorra, Adri Vilanova.
El capità de l'FC Andorra, Adri Vilanova. FC Andorra

Amb un punt hi ha prou perquè l’FC Andorra tanqui el primer objectiu de la temporada: una plaça per a la Primera RFEF. Ara bé, la plantilla tricolor ho té clar. Quan diumenge salti al Camp d’Esports no anirà “a especular”. El partit es plantejarà amb una sola fita al cap: sumar la victòria. I és que cal tenir present que els punts sumats ara també comptaran, i molt, per a la segona fase.

Així ho ha indicat un dels capitans de l’equip, Adri Vilanova. El central es mostra convençut que l’equip arribarà bé al partit. “Estem preparant la setmana molt bé i anem amb molta il·lusió de tancar l’objectiu”, ha afirmat el defensa. De fet, assegura que “no hi ha pressió sinó moltes ganes de certificar l’ascens”.

Sobre com afrontarà el duel, Vilanova té clar que “anirem pels tres punts i espero que ells sortiran a guanyar també”. I és que, recorda, “tots els punts seran importants, independentment de la fase en què juguis després”. Per tant, “no sortirem a especular”.

Sobre els resultats de les darreres setmanes, més negatius de l’esperat, el central apunta a una qüestió de “dinàmiques”. I, malgrat això, posa en relleu que “l’altre dia vam fer un partit per guanyar i tot es va complicar per culpa d’una injustícia”. Es referia, òbviament, al penal inexistent xiulat en contra. Ara, però, recorda que “tenim una nova oportunitat”.

Comentaris

Trending