Els abonats del BC MoraBanc només pagaran pels partits als quals puguin accedir al pavelló

Enguany, l’abonament no donarà accés a les instal·lacions però si oferirà descomptes perquè l’aficionat acabi pagant menys que la temporada anterior

La presentació de la campanya 'Mai sol, Mai por'
La presentació de la campanya 'Mai sol, Mai por' Cristian Cortés

El BC MoraBanc Andorra ha presentat aquest dijous el sistema de socis per la temporada vinent sota el lema ‘Mai sol, Mai por’. Enguany, els abonats hauran de pagar 90 euros per accedir a descomptes, sortejos, newsletters, la revista digital i preus exclusius a les entrades, ja que només hauran de pagar pels partits als quals puguin accedir. En el cas que un abonat pagui els 90 euros i vagi a tots els enfrontaments de l’equip, el preu total no superaria el cost de l’abonament de la temporada anterior.

S’ha de destacar el fet que encara no hi ha coneixement de si als partits podran assistir els aficionats ni tampoc l’aforament que s’establirà en cas afirmatiu, però tot fa pensar que el primer partit de l’equip andorrà -el pròxim dia 20- es disputarà a porta tancada. El president del club, Gorka Aixàs ha declarat que “hem retardat al màxim la notícia perquè volíem donar una solució a mida davant d’aquesta situació anòmala i trista. Necessitem al nostre públic a prop i molta gent em transmet que té ganes de veure a l’equip al pavelló, així que esperem que aviat la situació millori”.

La campanya l’encapçala el Moussa i vol transmetre als aficionats que, encara que no puguin vindre al pavelló, l’equip se sent més acompanyat que mai.

La proposta és senzilla. Que l’espectador pagui pel que pugui arribar a veure. En el cas dels abonats, els quals hauran pagat 90 euros addicionals, el preu de les entrades serà “molt baix”, tindran prioritat per adquirir-la fins dos dies abans si l’aforament és limitat i, si ja eren socis l’any passat, l’abonament es renovarà automàticament i mantindran la localitat. Pel que fa als tiquets, es podran comprar a través de la pàgina web del club, a les taquilles o les oficines i seran nominals i intransferibles. A més a més, els abonats que no van sol·licitar el descompte del 20% al forfet la temporada anterior, rebran un moneder virtual per fer-ho servir al d’aquest any fins al 23 de setembre o bé per utilitzar-lo a les entrades.

El cap de comunicació de l’equip, Gabriel Fernàndez ha explicat que la campanya vol transmetre “els valors de generositat i ajuda que destaquen en una època complicada”. “La campanya l’encapçala el Moussa i vol transmetre als aficionats que, encara que no puguin vindre al pavelló, ens sentim més acompanyats que mai. Per això vam decidir el lema Mai sol, Mai por”, ha afegit.

Les altres mesures de prevenció són la instal·lació de circuits específics dins del pavelló per evitar que el públic tingui contacte, el tancament del bar, l’obligatorietat de portar la mascareta i la desinfecció de les localitats abans de cada partit. En el cas que els abonats superin l’aforament màxim, l’obtenció de l’entrada es farà per ordre d’arribada.

Respecte a com es desenvoluparà la temporada europea, Aixàs ha afirmat que “de moment, el que sabem és que no s’ha cancel·lat res. Entenc que haurem de respectar els protocols establerts als països que visitem, però encara no hi ha cap notícia ni cap reunió prevista per desenvolupar el procediment”.

Vídeo de la campanya 2020-2021 del BC MoraBanc Andorra

 

Comentaris (1)

Trending