Es desprèn una llosa de l’hotel Coprínceps de Sant Julià sense causar ferits

La vorera de l’entrada de l’establiment, tancat des del 2014, ha quedat acordonada

Els fets van passar a l'hotel Coprínceps.
Els fets van passar a l'hotel Coprínceps. B. N.

Una llosa s’ha desprès aquest dilluns al matí del sostre de l’hotel Coprínceps de Sant Julià de Lòria sense causar ferits. La vorera de l’entrada de l’establiment ha quedat acordonada. El fort vent que ha fet els darrers dies a la parròquia laurediana s’apunta com unes de les causes del despreniment.  L’hotel està tancat des de l’any 2014 després de la cessació de pagaments i fallida de la societat Menta Hotels que l’explotava. L’any 2017 es va subhastar maquinària industrial de restauració,  complements, mobiliari i parament.

El despreniment d’una llosa de la coberta de l’hotel Coprínceps de Sant Julià de Lòria ha obligat, aquest dilluns al matí, a acordonar la vorera de l’entrada de l’establiment, a l’avinguda Verge de Canòlich.  La caiguda de la llosa no ha causat ferits. Una de les primeres causes que s’apunten és el fort vent que ha fet durant el cap de setmana a la parròquia laurediana.t

L’hotel està tancat des de l’any 2014 i el febrer del 2017 es va subhastar maquinària industrial de restauració,  complements, mobiliari i parament. Si es mira el menjador des de l’exterior, les taules estan posades com si l’establiment estigués obert: estovalles, copes, plats i coberts.

La societat que el gestionava (Menta Hotels) va fer cessació de pagaments i fallida. Des d’aleshores a la porta hi ha un cartell i un número de telèfon en el cas que algú estigui interessat en gestionar-lo. A la façana, les banderes de diversos països i que cada cop estan més descolorides són el testimoni d’un passat d’esplendor i on la discoteca del darrer pis era un dels seus llocs més emblemàtics.

 Els anys que han passat des del seu tancament i la manca total de manteniment fan témer que hi pugui haver altres incidents.

Comentaris

Trending