Caldea obre el termolúdic i Orígens per Pasqua però tanca Inúu

A partir del 27 de març es vol garantir una major capacitat per Setmana Santa alhora que “acompanyar el final de la temporada d’hivern”

Una imatge de la llacuna principal del termolúdic.
Una imatge de la llacuna principal del termolúdic. CALDEA

Caldea preveu l’obertura del termolúdic ‘històric’ i d’Orígens, els seus dos espais centrals i de més capacitat, el pròxim dissabte 27 de març, per garantir una major capacitat per la Setmana Santa i acompanyar el final de la temporada d'hivern. Aquests dos spas, que ocupen l’àrea més gran de Caldea, romandran oberts fins al 16 d'abril, moment en el qual s'iniciarà la seva aturada tècnica anual. Paral·lelament, durant aquest període restarà tancat Inúu, que reobrirà el 17 d’abril.

En els pròxims dies, i per garantir l'obertura del termolúdic i d’Orígens, tancats des del 2 de novembre, es reactivarà la climatització i es posaran en marxa tots els mecanismes per assegurar la bona activitat dels spas. L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 10 de la nit excepte els dissabtes i de l’1 al 4 d’abril, que s’obrirà de les 10 del matí fins a les 11 de la nit. Likids, l’spa infantil, la llacuna panoràmica i el Restaurant Mediterrani romandran tancats temporalment.

Inúu, l’spa només per a adults, tancarà les portes el dia 26 de març per realitzar l'aturada tècnica anual que tindrà lloc del 27 de març al 16 d’abril. La Semtee ha informat que conscient que la situació d'emergència sanitària és canviant, Caldea segueix atentament l'actualitat per poder actuar de manera ràpida, seguint estrictament les recomanacions de les autoritats. En aquesta línia, es mantindran els estrictes protocols d'higiene i desinfecció i totes les mesures preventives per contenir la propagació de la Covid-19.

Comentaris (2)

Trending