Ensurt a tocar la frontera en desenganxar-se el remolc d'un tràiler de la cabina

L'incident, enmig de la rotonda de la depuradora, no ha causat cap dany personal i tampoc ha afectat la circulació de manera gaire notable

-
-
El conductor d’un dels camions de l’empresa de transport Nord Andorra s’ha endut aquest matí un bon ensurt quan passava per l’altura de la rotonda de la depuradora central del país, a Sant Julià, ben a prop de la frontera hispanoandorrana. Per causes que no han transcendit, el remolc del tràiler s’ha desenganxat de la cabina.

L’incident no ha causat cap dany personal i tot i l’espectacularitat del fet tampoc no ha generat massa alteracions quant a la circulació. El fet que el remolc s’hagi pogut arraconar en un lateral de la pròpia rotonda, a la carretera general CG-1 ha permès minimitzar l’impacte en el trànsit. Diversos integrants de cossos de seguretat (policia, bombers) han participat del dispositiu per reduir qualsevol afectació negativa.

Sobre la una del migdia i amb una grua de gran tonatge s'han iniciat les tasques per retirar el remolc de la calçada. Els treballs ara sí que han comportat que s'estigui envaint la totalitat dels carrils de pujada, és a dir, dels carrils que van en sentit Andorra la Vella. Es regula el trànsit perquè l'actuació no comporti tampoc una repercussió gaire notable en la fluïdesa de la circulació.

Etiquetes

Comentaris

Trending