Ensurt a Ciutat de Valls per un despreniment de pedres que no ha causat danys

El comú ha hagut de restringir l’accés als vianants per la vorera del carrer Mestre Xavier Plana i tallar el pas cap al rec 

-
-
Un despreniment de pedres, alguns de dimensions notables i que d’haver enganxat alguna persona li hauria pogut fer molt mal, ha causat un petit ensurt a la zona de Ciutat de Valls, a Andorra la Vella. L’esllavissada de rocs s’ha produït a l’altura del número 8 del carrer Mestre Xavier Plana. Tot aquell sector està potencialment afectat per arrossegalls de pedres. En aquesta ocasió, però, els rocs s’han desenganxat d’un mur d’una propietat privada que queda per sota del rec.

Sortosament, el despreniment no ha causat cap dany d’importància ni molt menys encara ha enxampat cap persona. De fet, les pedres pràcticament no han superat l’espai privat. Per evitar problemes i mentre no s’adopten les mesures de sanejament oportunes, el comú ha restringit l’accés als vianants per la vorera i també ha tallat el pas de qualsevol persona cap al rec en aquell punt. El rec, però, està totalment transitable atès que de cap manera s’ha vist afectat pel despreniment, succeït per sota seu.

Comentaris

Trending