Enrenou per la contractació d’urgència del nou cap de serveis públics al comú d’Ordino

L’elecció de Guillem Benazet per substituir David Astrié aixeca polseguera tant en alguns sectors de la corporació com entre el teixit sòcio-polític de la parròquia

Una vista parcial del centre d'Ordino.
Una vista parcial del centre d'Ordino.

L’elecció de Guillem Benazet per ocupar el càrrec de cap o director del departament de serveis públics al comú d’Ordino aixeca certa polseguera. Fins al punt que hauria de ser un dels punts de debat de la sessió de consell que està prevista per a primera hora d’aquesta tarda. La contractació s’ha fet per la via d’urgència per tal de cobrir, almenys temporalment com estableix la normativa, la baixa de David Astrié.

Astrié era fins a final del mandat passat el responsable de l’esmentat departament, després de passar per altres administracions o parapúbliques. L’elecció d’aquest com a cònsol menor d’Andorra la Vella va deixar el lloc vacant i la majoria comunal va optar per un professional del sector privat per ocupar temporalment la plaça, que hauria de sortir suposadament a concurs de manera parel·lela, encara que aquesta és una de les qüestions que s’hauria d’aclarir durant la sessió d’aquest dijous o en properes setmanes.

La rapidesa en cobrir la vacant -amb una persona externa- i els vincles familiars són dues de les raons que han aixecat polseguera, tant en alguns sectors de la corporació comunal com entre una part del teixit sòcio-polític de la parròquia. Justament, tot apunta que durant la sessió de comú es demanarà, almenys des d’una part de la minoria, explicacions per la forma com s’ha procedit per aquesta contractació de la qual no s’ha volgut donar gaires detalls.

Comentaris (4)

Trending