Enganxada DA-PS a Twitter arran d’una piulada de Marc Calvet

El cònsol menor escaldenc va penjar un missatge on retreia “la nefasta oposició” de Cèlia Vendrell que ha acabat retirant després de les crítiques rebudes, admetent que havia estat “desafortunada”

La piulada que va iniciar la polèmica.
La piulada que va iniciar la polèmica.

Fa temps que les campanyes electorals també es juguen a les xarxes, tant pel que fa als mateixos partits com els polítics. Twitter acostuma a ser en aquestes dates un camp de batalla –dialèctica, que quedi clar- tot i que a vegades la immediatesa genera algun problema. És el cas de l’encara cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet. El mandatari ha hagut d’eliminar una piulada on inicialment volia agrair la tasca feta per l’equip comunal al llarg d’aquests darrers vuit anys però on també va carregar contra el PS. Ell mateix ha reconegut que el missatge no va ser “afortunat”, després de despertar les critiques des de les files socialdemòcrates.

Calvet iniciava la piulada donant les “gràcies” a Escaldes i recordant que “han estat molts anys treballant al teu costat, per fer que la vida a la nostra parròquia sigui millor per a tots” i estenia l’agraïment també al “gran equip d’aquest gran comú”. Aquí és on relliscava, ja que va afegir “malgrat la nefasta oposició del (PS o similar)”.

La diatriba va aixecar ràpidament comentaris, especialment per part de les files socialdemòcrates. La consellera general Susanna Vela era breu però directa amb un “quin nivell” mentre que, justament, la persona més directament implicada pel dard de Calvet, Cèlia Vendrell, representant del PS a la minoria del comú i número 3 de la llista, responia posant en relleu que la part final de l’escrit era “molt desafortunada” i defensant que “tots hem treballat per la nostra parròquia. Vosaltres en teniu la gestió fins al 31 de desembre i jo la responsabilitat de vetllar perquè les coses es facin dins la legalitat”. Segons Vendrell, la piulada evidenciava “poca cintura democràtica”.

Calvet va continuar la discussió acusant Vendrell d’haver “participat allí on semblava que era interessant” i de “ser tan hàbil que podeu estar d’acord i en contra amb el mateix projecte”. També afirmava que “heu demostrat poc criteri”. En una altra piulada, ja més dirigida a Vela, apuntava que “en podríem parlar llargament del nivell i d’acusacions a tort i a dret en contra de la meva persona”.

Les xarxes, almenys les escaldenques, van bullir, doncs diumenge. Aquest dilluns, però, la situació s’ha calmat. El cònsol menor ha optat per rebaixar la tensió, tot reconeixent que les piulades “van ser desafortunades”. Per això, les ha esborrat, ja que “no vull deixar un regust amarg després d’un mandat de què em sento orgullós”. A banda, ha volgut argumentar que “són dies de nervis i tensió acumulada”.

Vendrell ha recollit el guant de disculpa. “Gràcies Marc, per rectificar. Tots volem el millor per Escaldes-Engordany”, ha piulat.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending