La Seu de la Justícia apaga la il·luminació exterior abans per estalviar energia

L’administració judicial segueix escrupolosament les directrius de mantenir l’aire condicionat a 24 graus de temperatura i situarà la calefacció en 21 graus

Façana de la Seu de la Justícia il·luminada.
Façana de la Seu de la Justícia il·luminada. Toni Solanelles

Fins a altes hores de la nit, almenys, la majestuosa il·luminació exterior de la Seu de la Justícia es mantenia encesa. Des de fa algunes setmanes, els llums s’apaguen molt abans. De fet, es deixen sense efecte quan encara no ha deixat de clarejar del tot, amb la qual cosa, almenys aquest estiu, s’ha mirat de racionalitzar molt la despesa energètica, preveient el que ja vindrà. En tot cas, la il·luminació exterior, ben visible en la foscor fins fa poc, s’apaga a les 21.30 hores.

Alhora, el Consell Superior de la Justícia, també té intenció d’aplicar de forma estricta, segons fonts consultades, el que fins ara són recomanacions de Govern quant a climatització. Així, ara mateix els aparells d’aire condicionat ja s’han situat en 24 graus, i es preveu establir la calefacció en 21 graus, seguint les directrius que fa temps que es van recomanar i que els darrers dies s’han tornat a recordar.

Comentaris (1)

Trending