En marxa el procés de reserva i compra d’entrades per al nou espectacle del Cirque du Soleil

‘Rebel’ s’escenificarà de dimarts a dissabte al Parc Central del 29 de juny al 28 de juliol, un diumenge en què es farà una mena de final de festa

-
-
El procés per reservar i/o adquirir entrades per poder presenciar el nou espectacle estiuen del Cirque du Soleil a Andorra ja està en marxa. Des d’aquest dimecres es pot començar a interactuar a través de la pàgina electrònica visitandorra.com i també es poden adquirir tiquets a Illa Carlemany i l’Oficina nacional de turisme. Enguany, la companyia canadenca escenificarà ‘Rebel’, la suposada versió masculina de ‘Diva’, del 29 de juny al 28 de juliol.

L’espectacle es torna a representar a l’envelat que es muntarà al Parc Central. Les representacions s’iniciaran a les 10 de la nit i tindran una durada d’una hora. Aniran de dimarts a dissabte excepte el darrer dia, el 28 de juliol, que és un diumenge i es farà com una mena de final de festa. Les entrades que es poden reservar i adquirir tenen tres modalitats diferents. Hi ha l’entrada gratuïta per veure ‘Rebel’ dempeus. I, després, hi ha graderia lateral i graderia central, de pagament. Els preus són diferents en funció dels dies. L’entrada de graderia lateral té un cost de 20 euros de dimarts a dijous i 22 els divendres i dissabtes (i l’últim diumenge). En el cas de la graderia central, les entrades, seguint la periodicitat anterior, valen 23 i 25 euros respectivament. També es venen paquets amb hotel, amb allotjament, per tant.

L’espectacle pretén ser una oda a l'esperit rebel del rock que, segons la promoció que se n’està fent, “ens recorda com l'amor —tendre o descarnat, físic o platònic, xiuxiuejat a cau d'orella o proclamat als quatre vents— ha fet cantar homes de totes les èpoques. ‘Rebel’ convida l'espectador a un viatge incandescent al cor d'una nit —del capvespre a la primera llum del dia—, en què la virilitat es conjumina amb la tendresa i en què els cors enamorats —sensibles i indòmits, autèntics i impulsius, íntegres i insubmisos— són els amfitrions. En aquesta història d'aparença decididament rockera, els espectadors es capbussen en una epopeia visual i acrobàtica on prendran part alguns èxits musicals d'ahir i avui i on Charles Aznavour i Jimi Hendrix seran alguns dels protagonistes”.

Comentaris (1)

Trending